Aktiviteter hos Höllviksnäs

Bollspel och lekar: Strax framför receptionen finns ett volleybollnät som alla våra gäster gärna får använda. Bollar och kubbspel kan lånas i receptionen. Det ligger en boulebana vid restaurangens uteplats och bouleklot kan lånas i restaurangen.

Cyklar: Cyklar hyr ni hos ”Hyr en hoj” www.hyrenhoj.se . Du bokar och betalar direkt hos ”Hyr en hoj”. Cykeln hämtar du utanför vår reception.

Teambuilding: Om ni är en grupp och vill boka teambuilding eller annan aktivitet – rekommenderar vi att ni kontaktar www.aventi.se .

Grillplatsen: Om ni vill få en härlig lägerkänsla med er grupp –  rekommenderar vi att ni bokar grillplatsen som ligger på vårt område. Råvaror, grillkol, tändvätska och grillning ordnar ni på egen hand ni sitter antingen på medhavda filter eller på stockarna som ligger runt grillen.

Pepparkök: Pepparkök är matlagningslokalen som är genial för den lilla gruppen som vill ha en kreativ aktivitet. Här ryms 25 sittande personer och vi rekommenderar att man är max 10 personer som lagar mat (för att undvika trängsel). Köket har två arbetsbänkar, två spisar med ugn, kylskåp, frys, diskmaskin, mikrovågsugn samt porslin, bestick och husgeråd.

Relaxavdelningen: Vår inomhuspool, bastu och omklädningsrum har öppet dagligen för alla boendegäster kl 07.00-21.00.

Mer om aktiviteter och vårt närområde hittar du på www.semesterkansla.se