Mat på Höllviksnäs

Maten är en av de viktigaste pusselbitarna när man bor och konfererar hos oss på Höllviksnäs. Vi kan stoltsera med köks- och restaurangpersonal som dag efter dag, kväll efter kväll levererar fantastiska smakupplevelser. Frukost, fika, lunch eller middag – allt är viktigt för oss.

Köksmästaren satsar på lokala råvaror och delar gärna med sig av sina skånska traditioner och vad säsongen har att erbjuda från trädgårdsland, skog och åkrar. Prata gärna med köksmästaren om du har några speciella önskemål för din grupp, så erbjuder han kreativa idéer och förslag. Att inte förglömma är konferensens alltid lika uppskattade fikapauser. Oavsett om det är kaffe, fralla med gott pålägg, nybakad äppelpaj eller kanske en brownie (bara för att nämna några frestelser) – så ordnar alltid köket det som passar dig och din grupp. Om du är sugen på något gott att dricka före eller efter maten, rekommenderar vi The Captain´s Lounge som är vår mysiga pub i restaurangen. Om vädret tillåter – kan ni sitta på uteserveringen och se solen gå ner i horisonten.

Ska ni bjuda till fest, dop, eller annat trevligt arrangemang – hjälper gärna vår kunniga personal med en passande meny, vacker dukning, smakrika drycker och tips för att göra er bjudning till något extra. Prata med oss ​​- så ska vi se vad vi kan erbjuda.

Dagens lunch serveras vardagar klockan 12.00-13.30 (ej under sommaren). Du hittar veckans meny lite längre ner på denna sida.

Dagens lunch – klicka här